Sidor

fredag 14 maj 2010

Filippa 20 år den 15 maj!


Hos familjen Åberg i Göteborg bor 3 katter - Filippa, Tess och James Bond Åberg. I morgon, den 15 maj fyller Filippa 20 år! Är pigg, glad och busig! En alldeles underbar katt som faktiskt jag "valde" hemma hos familjen Pelander. Filippa har varit pigg och frisk hela sitt liv, och det verkar som om hon kommer att hänga med ett bra tag till. Ha en riktigt bra födelsedag "Lippan"!

Det här är Tess. Hon kommer också från Köping. Hon är född och uppvuxen i en gammal husvagn tillsammans med många andra katter. Hon hade haft det riktigt tufft innan hon hade turen att få komma till katthemmet, och så småningom till Göteborg.



Och trejde katten i familjen, James Bond Åberg, kommer givetvis också ifrån Köping. Han och hans mamma Malin vandrade runt, tiggde mat och bodde i en buske innan en snäll familj förbarmade sig över dem och ringde till katthemmet. Efter någon månad fick James flytta till Göteborg, där han trivs bra med sina kompisar.







2 kommentarer:

  1. Hejsan !
    Vilka jättefina bilder "nisan" har tagit, våra katter är verkligen fina. Ha det så bra i Stockholm, köp inte hela stan, bara halva!
    Kramar ifrån Carina och alla oss andra i götet.

    SvaraRadera
  2. Åh vår lille James Bond... Han var så mager när han kom till katthemmet att han bara var ett skelett med fluff på. Underbart att se honom nu.

    SvaraRadera