Sidor

tisdag 23 november 2010

Lilla Love

Idag kom lilla Love in till katthemmet. Han är cirka 4 månader och har den senaste veckan gått runt ett mindre företag i Kungsör. Idag stod de unga killarna på företaget inte ut längre, utan tog in lilla Love i värmen. De hade inte kunnat jobba för att de funderade så över den lilla katten. Efter ett telefonsamtal till oss var de snabbt på plats och lämnade in Love och ett stort bidrag. Bidraget var inte det viktiga, utan det var handlingen. Dessa unga killar mådde så dåligt över den här lilla katten! Det finns hopp för mänskligheten!

Love vilar nu ut i vår karantän. Han vet inte hur han ska bete sig. Tuttar, spinner, trampar och pussas hela tiden. "Pratar" med katten i grannburen. Så underbart skönt för denna lilla varelse att få komma in från kylan. Där ute finns det dock någon/några personer som jag inte skulle behandla så väl...

Hittar inte min kamerasladd i röran, därför ingen bild på lilla Love dag.

3 kommentarer:

  1. Åh vilken tur lilla Love hade att killarna hjälpte honom till er.

    SvaraRadera
  2. Lille vännen. Vad skönt att det finns bra människor ändå!

    SvaraRadera
  3. Marita i Västerås27 november 2010 kl. 18:45

    Vi som jobbar med detta behöver verkligen bli påminda om att det faktiskt finns sådana underbara människor som dessa killar! Lilla Love hade en enorm tur som gick till rätt ställe och träffade dessa killar. En hjärtevarm kram till killarna - och till lille Love också så klart.

    SvaraRadera