Sidor

tisdag 2 mars 2010

"Veckans katt", ett "Pets on Parade" i miniformat



Det är så mycket jag skulle vilja "planka" från Arizona Humane Society, och faktiskt mycket som skulle kunna gå att genomföra också. Tack vare Krister och Magazin24 så drar vi nu i alla fall igång "Veckans katt" på Magazin24:s egen TV-kanal.Pets on Parade är ett TV-program som har visats i Arizona varje lördag sedan 1958. Där berättar man om några av organisationens djur som söker nya hem.

Media är viktigt för oss på katthemmen. Vi har haft tur här de senaste åren med våra lokaltidningar som ställer upp jättemycket för oss. Det brukar ge bra gensvar från allmänheten. I morgon filmas de första kissarna, Sissela och Estelle, och man kan se dem från och med fredag. De här två tjejerna behöver flytta till samma hem, eftersom de vuxit upp tillsammans. Tanken är att det ska vara ett par kissar som presenteras per vecka. Vi hoppas förstås på många tittare, och att de som presenteras genast får nya, bra hem!


3 kommentarer:

  1. Marita i Västerås2 mars 2010 kl. 22:17

    Lyckliga du, Marie, som har Krister och Magazin24! Jag, här i Västerås, avundas dig och önskar en lokaltidning med lika stort "katthjärta". Hoppas många kissar får nya hem genom programmet. Kram och LYCKA TILL!

    SvaraRadera
  2. Du som läser detta och är intresserad av att skaffa katt - ta hand om de här två tjejerna! De är underbara!

    SvaraRadera
  3. Kan man skicka in en bild till veckans katt?
    Du kan svara på min blogg som heter.

    Blogg: http://fefotodesign.blogg.se

    MVH Emma

    SvaraRadera