Sidor

torsdag 21 januari 2010

Och så har vi Linus....


Han är inte som andra katter han...Linus är född i en buske på Nygård i Köping. Han och hans 2 syskon kom till oss utan mamma, cirka 8 veckor gamla. Linus var den som skötte om sina syskon, och därför fastnade jag för honom. Linus var bråkig, syskonen betydligt trevligare,ändå valde jag att ta hem just honom. Det har krävts en del "uppfostran" under åren kan jag säga. Det finns "bokstavsdiagnoser" hos människor, och definitivt även bland djur - Linus har en, eller ett par.
Linus gillar inga förändringar, allt ska gå sin gilla gång,annars protesterar han genom att gapa och skrika och spöa sin kompis Rex. Varje morgon när klockan ringer rusar han iväg till badrummet - då är det duschtime! Matte ska in i duschen och det är snabbt. Linus sitter på toastolen, kurrar, drar i duschraperiet, pussas och kommer med glada tillrop. Sen är det dags för handfatet där man ska stöka runt, krafsa, dricka vatten och till sist ligga ned. Akta sig den som försöker ändra på den här rutinen!

3 kommentarer:

  1. Haha, vad gulligt! Selma brukar följa efter när man ska gå på toaletten om hon inte gör det så sitter hon utanför och väntar och blir extra pratglad när man går ut därifrån :p

    SvaraRadera
  2. Ja, dom är för underbara dom små liven. Vilka personligheter!!

    SvaraRadera
  3. "Tossiga" charmkille!

    SvaraRadera