Sidor

onsdag 3 februari 2010

Du åker ingenstans utan mig säger Linus



Det går trögt det här. Packar, städar, diskar och gör allting på en gång. Katterna tycker att jag är synnerligen underlig. Kl 13 ska Rex till veterinären också. Ute är det snöstorm och vi som ska åka till Arlanda ikväll! Carina kommer med tåget från Göteborg kl 15.30, hoppas verkligen att det är i tid.
Så här dags i morgon lyfter planet!

6 kommentarer:

  1. Birgitta Gustavsson3 februari 2010 kl. 11:08

    Hej igen! Hoppas det kommer att gå bra för er, kul att Carina följer med. Du ska väl inte äta för mycket hamburgare men det verkar vara ett festligt ställe, spar armbandet! Jag kollade där du skulle shoppa och det verkade stort och jag vet ju att du kan "shoppa-loss", är faktiskt lite avundsjuk på dej. Jag har även tittat några gånger på Animal-Planet och det är ett jättebra program som fängslar så man måste titta klart och se hur det går för alla djur dom tar hand om, vilka fantastiska människor som du kommer att få träffa. Ha det så bra och lycka till. Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Birgitta! Det är så roligt med uppskattning och att du följer mig! Lovar täta rapporter. Om du har en mailadress så kan du gärna skicka mail till mig på mimmibruun@hotmail.com
    Kram Marie

    SvaraRadera
  3. OK.
    Jag skickar mina mailadresser till dej.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  4. Hej Marie!
    Hittade dej på M24. Jag kommer att följa dej på resan via bloggen. Tittar på programmet ibland och är så glad över alla människor som bryr sej. Hoppas vädrets makter låter er komma iväg i tid.

    Kram från Ida

    SvaraRadera
  5. Marita i Västerås3 februari 2010 kl. 18:30

    Ja, du är på väg nu och ser inte detta. Ville annars bara säga åt dig: dammråttor och disk finns kvar när du kommer hem! Bry dig inte, inrikta dig bara på RESAN!
    Tänker på dig!

    SvaraRadera
  6. Ojojoj Linus vart ska matte tag vägen? Det blir trist hemma en stund nu men snart kommer hon tillbaka. Marie, ha det så jättebra "over there"!

    SvaraRadera