Sidor

fredag 12 februari 2010

Utflykt till Scottsdale


"Ruttan"


"Arizona - The Grand Canyon State"


Camelback Mountains


Carina vid Scottsdale Fashion Square


Grand Lux Café


Jag har fått två nya kompisar


Rainforest Café


Sista dagen på den här resan tog vi bilen med lilla "Ruttan" i och rattade ut på motorvägen. "Ruttan" är vår GPS, hon har lurat oss en del den här veckan. Favoritutrycket har varit "rutten räknas om". Ja, det är ju vi som kört fel förstås, men hon har ett uttal på gator och avenyer som går till historien.

Scottsdale är en finare del av Phoenix, och vi tog en tur till Scottsdale Fashion Square, gick runt och tittade lite bland de fina affärerna. Nere på 5th Avenue fanns en del små trevliga affärer och caféer.

Åkte sen runt och tittade lite innan vi begav oss till Arizona Mills för den sista shoppingen och lite mat. Lite tråkigt att vi inte hade någon mer dag på oss här, med tanke på all vacker natur som ligger i närheten av Phoenix. Till Grand Canyon är det bara några timmars körning.

På "Rain Forest cafe" åt vi en härlig middag bland vattenfall och vilda djur som blev "levande" en gång i kvarten. Ett häftigt ställe!

Nu har vi packat våra väskor, kl halv 5 i morgon bitti måste vi kliva upp för att ta oss till flygplatsen.

Den här veckan har ju, som ni förstår, varit helt fantastisk. Det här äventyret kommer för alltid att finnas i våra hjärtan.

Det är inte slut med rapporter om/från Arizona Humane Society här, en sammanfattning kommer. Är det någon som har några speciella frågor om verksamheten, skriv kommentarer så ska jag försöka svara på frågorna.

Vi säger Hej då från ett soligt Phoenix!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar