Sidor

fredag 5 februari 2010

Phoenix Arizona - The Valley of the Sun

På väg ner för landning



Så är vi då äntligen här! Klockan är 5.22 på morgonen hemma och här 21.22, vi har varit vakna 1 dygn nu. Resan gick bra, det gick väldigt smidigt att byta i Chicago. Det var guppigt nästan hela vägen till Phoenix, och den resan på cirka 4 timmar kändes mycket längre än resan över till Chicago. Men sen stod man där snopen - ingen väska! Carina fick sin i alla fall. Sitter här nu och kan inte gå och lägga mig i fall väskan dyker upp, tidigast vid 22-tiden. Måste ju ha rena kläder inför morgondagen. Kl 10.00 ska vi vara på plats och i morgon ska vi bland annat få se ett av djurhemmen. Vi fick schemat igår, det var lite lustigt att Guy hade döpt det till "Finland visit document, Carina and Maries schedule". Finland...nåja, vi får väl rätta till det i morgon.

5 kommentarer:

  1. Marita i Västerås, Sweden5 februari 2010 kl. 07:31

    Nu börjar det på riktigt! Måtte din väska komma tillrätta, Marie! Eländigt annars. Finland? Nej, det måste ju rättas till med det snaraste. Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Marie!
    Oj vad spännande att du är där borta och hälsar på, jag upptäckte programmen om dessa fantastiska djurpoliser i höstas och kan inte låta bli att titta fast det ofta slutar med att jag gråter eller blir GALET förbannad på allt konstigt folk som inte tar hand om sina djur. Hoppas det blir en bra resa, ser fram emot dina inlägg här!!
    Hälsningar Ewa i Köping (Oskars matte)

    SvaraRadera
  3. Hej Marie och Carina!
    Vilka spännande dagar ni har framför er! Synd med väskan, hoppas den kommer tillrätta snart!
    Ha så kul!

    Kram
    Mayvor

    SvaraRadera
  4. Ja, han skrev i varje fall inte Switzerland, vilket normalt är brukligt...

    SvaraRadera
  5. Hej Marie! Vi följer med spänning din resa, hälsningar Håkan o Ann

    SvaraRadera